> home | roomsTwee ruime, lichte & grote kamers


We hebben twee heerlijk ruime, lichte & rustige kamers. Elke kamer bevindt zich op een andere etage. Met ca. 20 vierkante meter per kamer bieden ze veel ruimte. De kamers zijn gelegen aan de tuin-kant van het pand. De Balkon kamer heeft eigen sanitair, de Top room heeft een eigen wastafel en deelt sanitair. Beide kamers liggen op de zuid-kant, en zijn prettig licht en zonnig. Ze hebben beiden een eigen, onafhankelijke thermostaat en beschikken over airconditioning.


De Balkon kamer

D
e eerste kamer, op de derde etage, heeft twee grote terrasdeuren, welke volledig openen naar het eigen privé- balkon over de volledige breedte van het pand. Heerlijk om in de zon te zitten, of om van een glas wijn te genieten uit uw eigen koelkast. Of geniet van uw vers gemaakte koffie (Nespresso) of thee welke u op uw kamer kunt bereiden.

overzicht van kamer-faciliteiten

foto presentatie


Eur. 135 july discount: vanaf slechts Eur. 70 per kamer per nacht
   

De Top kamer

K
amer nummer twee is gelegen op de vierde, bovenste verdieping van het pand, en is daardoor heerlijk rustig & stil. Hoewel deze kamer niet over een balkon beschikt, is de kamer voorzien van twee grote, dubbele ramen, welke volledig kunnen worden geopend. Deze kamer heeft tevens een koelkast, een koffie machine voor lekkere koffie (Nespresso) en thee, prive wastafel en gedeeld sanitair.

Deze kamer is enorm licht, en heeft als extra's o.a. een groen dakje voor uw ramen en een enorm, geautomatiseerd zonnescherm. Prettig voor als u een keer de airco niet wilt gebruiken.

overzicht van kamer-faciliteiten

foto presentatie


Eur. 135 july discount: vanaf slechts Eur. 70 per kamer per nacht
   

  = beschikbaar
  = niet beschikbaar

july discount: vanaf Eur. 135 slechts Eur. 70
per kamer per nacht *

About Us Contact UsB&B A. van Ostade Van Ostadestraat 66 1072 TA Amsterdam The Netherlands T +31 (0)20 6 737 157 E info@ostadebb.com © 2020 St. Gayamsterdam